Shoppingkasse 0 Artikel
2018 Herrskor,Brand skoaffär,Mäns Sportskor,Vans Seglarskor
 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Leverans och beställningar av www.restaurangthaihouse.se kan inte garanteras för två arbetsdagar före leverans. Bearbetning beror på leveransdatum och stödperiod. Fraktkostnader anges för adressen.

Teknisk supportinformation
Beställningar skickas via UPS, om inte den beställda leveransorten, USPS.

Faktureringsdata och kreditkort
För att säkerställa snabb leverans beror det på att det införs faktureringsadressen för kreditkortet och visar telefonnumret. Felaktiga och korrekta förhållanden. Adress och telefonnummer. Inmatning till den här filen kan orsaka förseningar i beställningen. www.restaurangthaihouse.se ansvarar inte för eventuella förseningar när det gäller att skicka falsk information.

Ditt kreditkort debiterar ditt orderfartyg. Ordern ska placeras slumpmässigt från 5 till 10 för att tillfälligt godkänna kortets arbetsdag.

Avbryt och ändra ordern

Vårt mål är att få ordern så snart som möjligt. Som ett resultat kan ordern inte avbrytas eller ändras efter att ha skrivits in. Om du har några frågor angående avkastningen, vänligen kontakta oss

Lämna tillbaka

Varor som köpts på www.restaurangthaihouse.se hemsida kan returneras inom 60 dagar från inköpsdatum om de returneras för att uppfylla följande villkor:

Varan måste returneras i sitt ursprungliga skick inom 60 dagar från inköpsdatumet. 60 dagar efter mottagandet av avgiften accepteras inte. Det ursprungliga tillståndet definieras som:

Alla etiketter finns fortfarande i produkten.
Materialet var ännu inte slitet, det tvättades inte och det ändrades inte.
Varorna måste vara i originalförpackningen.
Returnerar, förpackningslista måste ingå.
Bestäm anledningen till avkastningen.

Återbetalningen kommer att betalas i form av varor och skatter utfärda endast original. Han mottog gåvan kommer att returneras till köparen.

Back